XEIC a la FIRA DE MÓRA LA NOVA!

By 23 octubre, 2017El Blog de Xeic
Aquest cap de setmana se celebra la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova. Aquest és un Certamen Multisectorial on es representa la maquinària agrícola, l’automoció, els ormejos, el comerç i els serveis en general.

La primera edició de la Fira data del 1831 així que no és d’estranyar que sigui una de les més populars de Catalunya.

Durant la fira també es presentarà la fira d’artistes joves que cada any s’ubica a la Plaça de l’Església, la participació dels membres de la comunitat educativa de l’Escola d’Arts Plàstiques i Disseny de Móra la Nova serà més relevant que mai.

Dins del recinte firal hi ha un recinte exclusiu per la Fira del Vi, trobareu una representació dels cellers de les nostres comarques i la Mostra Gastronòmica amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona, s’oferiran degustacions gastronòmiques dels productes típics de la comarca.

Visiteu la web perquè trobareu moltes activitats per a tots els gustos, és una visita obligada per tots aquells que viviu a la Ribera d’Ebre i al Priorat.

Aquí teniu el programa complet

XEIC estarem presents físicament amb un stand al pavelló on us informarem de l’estat del desplegament de la Fibra Òptica a Móra la Nova i de les pròximes poblacions. Virtualment també ens trobareu oferint el WIFI gratis per a tots els visitants.

Ah! i també tenim una pràctica sorpresa per tots aquells que visiteu la Fira del Vi.

Us esperem!

Copyright © 2017 Xarxes de l’Ebre Internet i Comunicacions, S.L., All rights reserved.

Fibra Òptica a Móra d’Ebre, Riba-roja d’Ebre, Falset,
Capçanes, La Serra d’Almos i Móra la Nova

www.xeic.net

Móra d’Ebre:
Av.Comarques Catalanes,9
hola@xeic.net
977 09 51 51
602 21 74 70 també WhatsApp

Falset:
C/Miquel Barceló, 1
falset@xeic.net
977 09 51 51
684 45 60 25 també WhatsApp