Novetats:millores tècniques, noves tarifes mòbils i Vinebre

By 8 noviembre, 2017El Blog de Xeic
Reconeixem que últimament el servei rebut en alguns municipis no ha estat el que havíem compromès. Us demanem disculpes públicament a tots aquells que en algun moment heu sofert talls o lentitud a la vostra connexió.

Fa dies que estem aplicant millores i corregint errors per tal de seguir amb el nostre objectiu, portar la millor connectivitat possible a la Ribera d’Ebre i al Priorat. Confiem que d’ara endavant tot funcioni correctament.

Si algú creu que algun servei no li funciona adequadament, us agrairem que ens contacteu tan aviat com pugueu, per telèfon al 977 09 51 51 o per e-mail a hola@xeic.nettecnic@xeic.net.

Més megues en telefonia mòbil

A partir d’avui ja es poden contractar les noves tarifes pels mòbils. Ampliem megues i mantenim els preus.

Lo Secretari passarà a tenir 2Gb en lloc d’1,5Gb i a més s’inclouran 100 minuts més entre mòbils XEIC.
Lo Llaguter passarà a tenir 4,5Gb en lloc de 2,5Gb i s’afegiran 100 minuts en trucades internacionals UE.
Lo Gegant passarà a tenir 20Gb en lloc de 10Gb i s’afegeixen 200 minuts en trucades internacionals UE.

Si tenies contractat La Pubilla, L’Alcalde o una altra tarifa podràs mantenir-la però si t’ho mires bé et sortirà a compte passar-te a alguna d’aquestes.

Truca’ns i sigues el primer a gaudir dels megues extres.

Presentació a Vinebre

El passat divendres vam estar a Vinebre presentant el projecte de desplegament. Van acudir més de 100 persones molt interessades a millorar la seva connectivitat. Confiem que al gener de l’any vinent la Fibra Òptica de XEIC ja sigui una realitat a Vinebre i puguin gaudir de tots els seus beneficis.