NOVES TARIFES PELS «REBAIXATS»!

By 13 junio, 2019El Blog de Xeic
Bon dia XEICs, ja feia massa temps que no us enviàvem notícies… ja sabeu que un dels nostres principis és no molestar als nostres clients però creiem que valia la pena que us assabenteu dels canvis a la telefonia mòbil.

A partir d’avui gaudireu de més Gb pel mateix preu.
Lo Secretari passa de 3 a 4 Gb
Lo Llaguter passa de 6 a 7 Gb
Lo Diablet passa de 10 a 12 Gb
Lo Gegant passa de 20 a 25 Gb
I pels que mai en teniu prou, neix Lo Gegant del Pi amb 35 Gb

Només haureu de reiniciar el vostre terminal i ja ho tindreu actualitzat, més fàcil impossible!

Per cert, un apunt: totes les tarifes tenen trucades il·limitades incloent el roaming des dels països de la zona 1 següents: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia, Noruega, Islàndia i Liechtenstein.
Els «minuts internacionals» inclosos són els minuts que tindreu per trucades als països europeus de la zona 1.

10 Gb per només 4,95 eur

A més a més, aquest estiu podreu contractar un extra de 10 Gb al mes per només 4,95eur IVA inclòs. Aquest bo serà efectiu des del dia que el demaneu fins a final de mes i no es renovarà, si el vols l’hauràs de tornar a demanar. Només estarà disponible durant els mesos de juny, juliol i agost.
Bon estiu i viatja sense límits!!

Els Guiamets també tindrà Fibra Òptica de XEIC

Si a principis d’any va ser Masroig, ara li toca a un altre petit municipi del Priorat.
La setmana passada vam estar parlant amb una cinquantena de veïns dels Guiamets i esperem que aquest estiu ja puguin navegar com Déu mana.
I permeteu-nos reivindicar una altra vegada un dels nostres principis, reinvertim al nostre territori el que rebem del territori.
Moltes gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible.