MILLOREM LA COBERTURA MÒBIL!

By 3 julio, 2017El Blog de Xeic
A partir d’avui dimarts 4 de juliol canviem el nostre proveïdor de telefonia mòbil. D’ara endavant utilitzarem la xarxa mòbil de Movistar.

Per fer el canvi, només haureu de substituir la targeta SIM del mòbil. Passeu quan pugueu per qualsevol de les nostres botigues i nosaltres t’ho farem. Tenim fins al 30 de setembre per canviar les targetes, no us adormiu!

A més, serà un bon moment per revisar els teus consums i la teva tarifa contractada per tal d’estalviar. Amb el canvi de cobertura, també hem aconseguit una petita millora de preus que volem traslladar-te.

Els nous preus

Com podeu comprovar, els nous preus són iguals als anteriors o inclús una mica més econòmics.
A més, regalem 1Gb mensual durant els primers tres mesos a les tarifes:
Lo Secretari
La Pubilla
Lo Llaguter
L’Alcalde
Lo Gegant

La cobertura

En aquest enllaç podreu consultar la cobertura de 3G i 4G

La xarxa de XEIC

XEIC hem desplegat les xarxes de Fibra Òptica als municipis per tal d’oferir connexió de molt alta velocitat a internet i telefonia fixa, som els propietaris de la xarxa.

Pel que fa a la telefonia mòbil, a Espanya només hi han tres xarxes ben desplegades. Aquestes són les de Movistar, Vodafone i Orange. Tots els operadors virtuals de telefonia mòbil ofereixen els seus serveis mitjançant una d’aquestes xarxes.

Fins ara XEIC utilitzàvem la d’Orange i, com hem dit, ara tindrem Movistar.

Confiem que aquesta millora suposi un altre pas endavant per arribar a ser l’operador de referència a La Ribera d’Ebre i al Priorat.