La fi del roaming

By 17 junio, 2017El Blog de Xeic
Ara que arriben les vacances d’estiu és probable que viatgis a un altre país. Si ho fas a dins de la Comunitat Europea ja no fa falta que et preocupis per la factura telefònica!

Des d’ahir ha desaparegut el roaming a les trucades internes a la Comunitat Europea, o el que és el mateix, podràs trucar a qualsevol país i rebre trucades al mateix preu que les internes dins de l’estat espanyol.

Pel que fa a les dades, el mateix, podràs consumir les dades contractades a qualsevol país de la Comunitat Europea sense cap cost addicional.

Els països

Els països inclosos dins del tractat són els següents:
Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França (inclòs les Illes Aland, Martinica, Guadalupe, Sant Martín, Guyana francesa, Reunió i Mayotte), Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Noruega, Polònia, Portugal, República Txeca, Regne Unit (inclòs Gibraltar), Romania, San Marino i Suècia.

Les excepcions

Suïssa i Andorra no estan inclosos en aquest tractat. Per tant, s’ha de tenir cura si viatges a aquests països perquè sí que tindràs un important sobrecost a l’hora d’utilitzar el teu mòbil.
Et recomanem que ens truquis per tal de valorar algun pla especial de dades i minuts si viatges a Andorra, segur que et sortirà a compte.

Activar el roaming

Encara que, com hem dit, el roaming no suposarà cap cost addicional a Europa, per defecte està desactivat a totes les tarifes. Si viatges a l’estranger recorda que ens has de trucar abans per activar-lo.

Si viatges fora de la Comunitat Europea pensa que tot continua igual i que les trucades i el consum de dades suposaran un sobrecost.

A XEIC tenim plans de minuts i dades perquè comparteixis les teves vacances sense sorpreses!!