Bona diada i millor curs escolar!

By 11 septiembre, 2018El Blog de Xeic

Bona Diada i millor curs escolar!

Amb la Diada, s’acaba l’estiu i comencen les classes.

Aquest any encetem una idea que esperem que us agradi i que duri molt temps. Us l’expliquem:

Des de XEIC sempre hem apostat pel nostre territori i per la nostra gent. I què és el millor que tenim? Sense cap, dubte pesem en el nostre jovent.

Per tal de donar la millor formació possible als nostres fills se’ns fa imprescindible l’accés a internet a través d’una connexió de banda MOLT AMPLA. Les noves tecnologies han arribat per quedar-s’hi en tots els àmbits de la nostra vida. Avui dia se’ns fa impossible pensar en l’ensenyament sense accés a internet, fins a l’extrem que la cerca d’informació a la xarxa podria arribar a ser una assignatura en ella mateixa.

XEIC som molt conscients d’aquesta situació i farem tot el que estigui en les nostres mans perquè l’accés a internet no sigui una barrera pel nostre jovent a l’hora d’estudiar.

És per això que a tots els alumnes d’ESO i Batxillerat dels Instituts de Móra d’EbreMóra la Nova i Falset regalarem fins a 100eur l’any en la quota d’accés a Internet. Farem un descompte mensual de 10eur sobre el preu final de la factura durant els mesos lectius, de setembre a juny. Aquest descompte serà vàlid tant pels clients actuals com pels nous.

Per gaudir d’aquest descompte* només haureu de presentar-nos un certificat per veure que el vostre fill està matriculat a l’Institut, i el seu empadronament per fer el descompte al domicili on estigui empadronat.

Som-hi, junts som imparables!

*El descompte serà vàlid a partir del mes següent que s’hagi presentat la documentació. Només un descompte per cada domicili.