Bon Nadal Solidari

By 18 diciembre, 2018El Blog de Xeic

 

Compromesos amb el Territori

Com cada Nadal us animem a participar en un projecte solidari.

L’AMPA de l’escola Antoni Vilanova de Falset, formada per unes 250 famílies de diferents municipis de la comarca, ha endegat una campanya de micromecenatge per tal de proveir de recursos el projecte «L’escola, un espai per aprendre».

Aquest projecte, redactat amb participació de tota la comunitat educativa, suposa una millora qualitativa dels patis del centre, diversificant les zones de joc però també convertint-los en espais d’aprenentatge, de foment i millora de les relacions afectives i de construcció de coneixements a partir de l’observació directa de la natura. Concretament, es plantaran arbres i vegetació, s’instal·larà una pèrgola fer dotar d’ombra a un dels patis, i s’aportarà material didàctic i lúdic pels espais d’esbarjo.

A XEIC seguim més compromesos que mai amb les iniciatives que ens envolten i aportarem el nostre granet de sorra perquè aquest projecte es faci realitat. Farem un donatiu d’un euro per cada click que feu al seu enllaç. A més, us convidem a que també us afegiu a la iniciativa i aporteu el que pugueu.

Us detallem els enllaços de l’escola, qualsevol click suma!
Escola Antoni Vilanova
AMPA
AMPA Facebook
Donatius

Amb l’ajuda de tots, els nostres fills podran gaudir d’unes instal·lacions adaptades a les seves necessitats.

Bon Nadal XEIC’s!!