BOLETS I FIBRA!

By 10 octubre, 2018El Blog de Xeic
Aquesta tardor tenim un munt de bones notícies que volem compartir amb vosaltres.

Per començar, afegirem dos municipis més a la llarga llista de pobles cablejats amb fibra òptica, seran Rasquera i Margalef.

A Rasquera ja fa temps que donem servei d’internet a través de 4G FIXE i aquest mes començarem el desplegament de la xarxa de Fibra Òptica, abans de cap d’any podran gaudir d’una connexió molt més ràpida. Us convidem a la presentació del projecte que farem demà dijous a les 19.30h al Centre Cívic de Rasquera.

A Margalef, ja estem acabant i aquest mateix mes ja tindran els 100Mb simètrics, només són uns 100 habitants però molt actius i amb un entorn paradisíac que atrau molt turisme!

Després de l’estiu també hem acabat el barri del Remei de Móra la Nova que va quedar pendent a l’espera d’unes obres que s’havien de fer per part de l’Ajuntament.

A Móra d’Ebre per fi arribarem a la Verdeguera. Tenim molts clients amb 4G FIXE però ja anava sent hora de portar-los la Fibra Òptica. D’aquesta manera arribem amb Fibra Òptica al 100% del municipi que ens va veure néixer!

A Capçanes anem a sustituir l’antena radioenllaç actual per un molt més potent i en una altra freqüència per evitar interferències.

I per últim, a Riba-roja d’Ebre acabem d’ampliar la connexió troncal per garantir la més alta velocitat dels veïns.

Ja veieu que no parem per tal de portar les millors comunicacions possibles a La Ribera d’Ebre i al Priorat.

Bona tardor XEICs!!